SKULPTURSYMPOSIUM 2015 ASSENS
Et foredrag, som i ord og billeder beskriver forløbet af et internationalt skulptursymposium, organisering, afvikling. Målgruppe: Kunstneriske organisationer, kunstråd, Kunstforeninger, kunstnere og andre, som overvejer at organisere et kunst-symposium

Billedsprog – tegn er tegn på noget
Foredraget er en nytolkning af børns billedsprog med baggrund i forfatterens bog ”Tegn er tegn på noget”.
Det er en hjælp til alle pædagoger og undervisere i billedkunst, som ønsker et reelt møde med barnet i forståelse for dets billedsproglige udfoldelser.
Gennem foredraget anvises metoder til læsning af børns billeder.
Det er en slags billedsprogets A-B-C og kunstforståelse for børn og voksne.
Målgruppe: Lærere, pædagoger, forældre

Kulturen omkring Helnæs Fjord i fortid og nutid
Foredraget bygger på forfatterens research af menneskelige spor i landskabet specielt omkring Helnæsfjorden. En kulturhistorisk odyssé gennem Sydvestfyns historie gennem mange tusinde år. Power point rigt illustreret.
Målgruppe: Alle som har interesse i kultur, kulturhistorie og arkæologi

Kunsten og livet, - et liv i kunst
Om kunst og det at være kunstner. Gennem egne erfaringer i livet og kunsten kredser foredraget om overvejelser over, hvad det vil sige at være kunstner, og hvilke veje, der kan føre én dertil. Rigt illustreret med egne værker.
Målgruppe: Alle der ønsker en større forståelse for kunst og hvordan den bliver til. Kunstforeninger.

Helleristninger i Bohuslen
Et foredrag om menneskers liv og tro i forhistorisk tid illustreret gennem deres billeder ristet i sten på klippefalder i Bohuslen, Sverige. Der fortælles om deres tilblivelse, genopdagelse og registrering i nyere tid og om deres mulige forsvinden igen.
Målgruppe: Alle med interesse for viden om forfædrenes liv, tro og kultur.